Klant aan het woord

De Peelse Golf: ‘We zijn erg tevreden over de professionele aanpak van SBA’

SBA Golf & Groen streeft naar een warme band met haar klanten. We vinden het belangrijk om regelmatig met elkaar te evalueren en de gang van zaken met elkaar te bespreken. Door inzichten van beide partijen te combineren, komen we samen verder en bereiken we ons hoofddoel: een golfbaan in topconditie. Eén van onze klanten waarmee we al jaren samenwerken is De Peelse Golf. Zij delen graag hun ervaringen met SBA Group.


De Peelse Golf in Sevenum is een 18-holes tellende golfbaan midden in natuurgebied De Peel. Het is een bruisende club met vele activiteiten tijdens het hoogseizoen. Een mooie uitdaging voor SBA Golf & Groen om deze baan in topconditie te houden, terwijl golfers er geen hinder van ondervinden.

EEN SAMENWERKING VOOR DE LANGE TERMIJN

In 2010 schuift SBA voor het eerst aan bij De Peelse Golf: “De samenwerking met SBA is in eerste instantie ontstaan door een aanbesteding die we hebben gehouden onder twee gerenommeerde bedrijven op het gebied van baanonderhoud. Daar is SBA uitgekomen als de beste partij. Inmiddels hebben we vijf jaar met ze gewerkt en hebben we ook alweer een contract voor tien jaar met ze gesloten, omdat we tevreden zijn,” aldus Wybe Bakker, baancommissaris van De Peelse Golf.   


OOG VOOR DETAIL, PASSIE VOOR GRAS

Onze passie voor gras vormt de kern van deze succesvolle samenwerking. Wybe Bakker: “Wij zijn erg tevreden over SBA en dat komt met name door de professionele aanpak. De medewerkers spelen ook duidelijk een belangrijke rol, die zijn namelijk zeer gedreven en hebben een goede aanpak en aansturing. Dankzij de controles op ziektes en schimmels en het geregeld meten van het vochtgehalte en de cultuurtechnische gesteldheid worden de juiste omstandigheden gecreëerd voor de juiste grassen op de greens.”

Uiteindelijk staat natuurlijk het speelplezier van de golfers op de eerste plek. Wybe Bakker bevestigt: “We merken dat ook heel duidelijk aan de reacties die wij krijgen van onze gasten en onze eigen leden. Men is over het algemeen heel tevreden over de kwaliteit van de baan.  We hebben dat ook in de afgelopen jaren duidelijk zien groeien.” 


FLEXIBILITEIT EN VEELZIJDIGHEID

SBA houdt niet alleen de kwaliteit van het gras nauwlettend in de gaten, ook het onderhoud van buggy’s en de verzorging van objecten en paden buiten het speelveld kan tegen een eerlijke prijs uit handen worden genomen. “De prijs-kwaliteit verhouding is wat wij ervan verwachten. Daarnaast is de manier van werken van SBA erg flexibel. Daar zijn we dan ook heel erg blij mee,” besluit Bakker.


CONTACT OPNEMEN? WIJ ADVISEREN U GRAAG!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot aanleg, renovatie en onderhoud bij SBA Group? Neem dan contact met ons op via info@golfengroen.com of 046 - 411 3480 om een vrijblijvende afspraak in te plannen. U kunt ook het contactformulier invullen via https://sbagolfengroen.com/contact